Hugo Decker Accountants bvba

Hugo Decker Accountants: Accountans - Belastingconsulenten

Wij denken met U mee en zoeken naar oplossingen voor U

Even voorstellen

 

  Hugo Decker Accountants BVBA, gevestigd te Berlaar en gegroeid uit een eenmanszaak, bestaat sinds 15 mei 1986 als Hugo Decker Fiduciaire en is op 9 april 1991 omgevormd tot het huidige Hugo Decker Accountants BVBA.

De vennootschap is opgericht door huidig zaakvoerder en IAB-accountant Hugo Decker, die zich doorheen de jaren heeft bewezen als een uitstekend up-to date accountant. Het is een efficiënt georganiseerd en modern gestroomlijnd accountantskantoor met dynamische medewerkers die ijveren om de beste te zijn in hun vak en de meest moderne en beste software van het ogenblik ter hunner beschikking hebben. Volstrekte duidelijkheid inzake diensten en prijzen.

Doelstelling...

We richten ons in de eerste plaats tot professionele cliënten : zelfstandige ondernemers, K.M.O.'s, instellingen en organisaties.  Vakkennis, transparantie en efficiëntie is bij alles wat we doen de boodschap.

We werken graag voor u in een ongedwongen en directe sfeer. We zoeken samen met U naar een voor U en Uw bedrijf geschikte oplossing. Hierbij denken wij verder dan morgen.

Onze voornaamste doelstelling is U te adviseren en te zorgen dat uw bedrijf groeit. Onze eerste taak is niet het inboeken van facturen maar advies hierbij te geven het inboeken kan en mag U zelf doen, hoeft echter niet.

Profiel...

De kantoorstijl is zoals de accountant zelf: professioneel en correct maar tegelijk ongedwongen en in niets nog te vergelijken met het verstarde imago van de wereld van boekhouders en accountants dat nog bij vele mensen leeft, volslank, sigaar in aanslag, regelaars, etc.

 

Contact info

Itegembaan 99 bus 1
B-2590 Berlaar

Tel:      +32 3 482 13 63
Fax:     +32 3 400 52 35  
E-mail: info@decker.be

RPR Mechelen - BTW BE 0428.928.555

IAB 207834N91