Accountancy & Fiscaliteit

01

Boekhouding en Accountancy

Het correct inboeken van uw facturen is van essentieel belang voor het verkrijgen van de juiste informatie. Hoewel dit in tijden van automatisatie meer naar de achtergrond verdwijnt, zorgen wij ervoor dat al uw documenten snel, maar correct worden bijgewerkt. 

Bijkomende controles worden per maand of kwartaal uitgevoerd om ervoor te zorgen dat u snel over de juiste cijfers beschikt. Deze cijfers zijn steeds raadpleegbaar via smartphone, tablet of computer.

02

Boekhoudkundige digitalisering

Zelf uw facturen opladen via smartphone of uw cijfers online raadplegen? Hugo Decker Accountants heeft zich door de jaren heen getoond als een voorloper op vlak van digitale infrastructuur. Hierachter zit een weloverwogen strategie, geen enkel middel is meer geschikt om de efficiëntie te verhogen.

03

Fiscale optimalisatie

Voor elke zelfstandige of elke vennootschap is het nodig om zo efficiënt mogelijk te werken om op het einde van het jaar winst te maken. Natuurlijk moet op deze winst belastingen betaald worden. Door optimalisatie trachten wij ervoor te zorgen dat dit zowel voor u als voor uw vennootschap op de meest gunstige manier verloopt. 

04

Fiscale ondersteuning

Elk jaar komen er meer regels vanuit de overheid in zowel directe als indirecte fiscaliteit. Om deze complexe regels duidelijk te maken staan wij ter uwer beschikking. Hugo Decker blinkt uit door zijn gespecialiseerde kennis van de fiscaliteit en gerelateerde vakdomeinen zoals accountancy, vennootschapsrecht en sociale zekerheid.

Consulting & Audits

01

Extern Advies

Een “second-opinion” nodig, bijkomende vragen als particulier voor uw personenbelasting,… Wij zijn er voor u. Zelfs al bent u geen klant, kan u bij ons terecht met vragen. Als wij kunnen beschikken over de juiste informatie, zijn wij in staat u hierbij te helpen.

02

Startersbegeleiding

In België is het starten van een zelfstandige activiteit niet altijd een sinecure. Hierbij komt steeds een berg papierwerk om uiteindelijk van start te raken. Omdat de eerste keuzes vaak de bepalendste zijn, staan wij u hierin bij van A tot Z.

03

Externe Audit

Fusie, splitsing, vereffening,… U kan uw boekhouding laten controleren door ons als onafhankelijk expert.

04

Successieplanning en bedrijfsopvolging

Wanneer het tijd is geworden om u aan andere passies over te geven kunt u in ons een partner vinden om ook dit laatste aspect van de bedrijfsvoering correct te realiseren.

04

Herstructureringen

We leven in een tijd waarin alles razendsnel verandert, wat vijf jaar geleden nog modern en futuristisch was, is nu taalkundig voltooid verleden tijd. Wij ondersteunen u in herstructureringen waardoor de tijd in uw vennootschap niet blijft stilstaan en u zich makkelijk kan aanpassen aan veranderingen.

Maak nu een afspraak met je accountant